Защо ни е необходим уеб сайт.

от svest

Може би все още не сте убедени, че присъствието на бизнеса Ви в интернет е необходимо. Съществуват обаче редица привилегии, които предлага уеб пространството. Разполагайки с уеб-сайт, Вие притежавате едно много гъвкаво средство с многостранни възможности. Нека Ви запознаем с някои от ползите и предимствата, които предлага тази инвестиция.

 1. С една крачка пред конкурентите.
  Един добре оформен интернет профил на компанията и/или бизнеса Ви, дава на посетителите представа за професионализъм и престиж, превръщайки ги в потенциални клиенти. В същото време предоставя удобство и сигурност за настоящите клиенти. При малки компании и разрастващ се бизнес, сайтът може да се превърне в основно предимство пред конкуренцията.
 2. Подробна информация за предлаганите от Вас услуги и/или продукти.
  Чрез сайта тази тя може да бъде осигурена на клиентите Ви или заинтересованите от дейността Ви по разбираем и лесно достъпен начин. Тази информация ще бъде достъпна денонощно и достижима от всяка точка на света.
 3. Основно средство за маркетинг.
  Уеб-сайтът е мощно маркетингово средство на цената на минимални разходи за дългосрочен период. Внушителният сайт вдъхва доверие у клиентите за това, което правите за тях. Чрез него можете също така да поддържате пряка връзка с тях, да провеждате запитвания и анкети, което ви позволява да следите отблизо тенденциите в дейността Ви и в бизнеса като цяло. Възползвайки се от най-добрия източник на информация – вашите клиенти, ще може успешно да изградите бъдещата си стратегия за развитие.
 4. Осигуряване на поддръжка за предоставените услуги или продукти.
  Възможността клиентите да осъществят непосредствен контакт с вас чрез Интернет е още един вариант да докажете надеждността на извършваната от вас дейност. Удовлетворявайки всички странични въпроси, които биха могли да възникнат от страна на клиента, освен взаимно улеснение, вие затвърждавате сигурността му, че се е доверил именно на Вас.
 5. Гъвкавост.
  Уеб-сайтът ще бъде разработен в полза на вашата компания и ще бъде съобразен с начина Ви на работа и на отношение към клиентите. Чрез постоянната консултация с разработчика на сайта ще може да вземете участие в процеса на изграждане, отхвърляйки или предлагайки нови идеи, за да може крайния резултат да бъде нагоден точно според вашите стандарти. Така ще разполагате с уникален краен продукт, работещ точно според конкретните изисквания.
 6. Добра функционалност, комбинирана с добър външен вид.
  Добре изглеждащият и същевременно функционален сайт би могъл да се превърне в асоциация на вашия бизнес – модерен технологичен облик, изтъкващ предимствата му.
 7. Работа според установените стандарти и приемственост на сайта.
  Доброто познаване на интернет пространството, както и на неговата аудитория, грижата за максимално широка достъпност и ползваемост на сайта– това е основна част от задълженията на надеждния уеб разработчик, какъвто Вие бихте намерили в наше лице.

Няма коментари

Все още няма коментари.

Нямате право да публикувате коментари в момента.